τμήματα

Το φετινό Σεπτέμβρη το κουδούνι ξαναχτυπά για το Θεατρικό Εικαστικό Καλλιτεχνικό Κέντρο "Πούπουλο" που συμπληρώνοντας 36 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στη πόλη επανέρχεται φρέσκο από τις καλοκαιρινές βουτιές, να ψιθυρίσει μπροστά και πίσω από τις κουίντες λόγια μαγικά σε μικρούς και μεγάλους.

Αναμένεται άλλη μια δυναμική χρόνια με μαθήματα θεατρικής αγωγής, κινησιολογίας, λεκτικής και μη λεκτικής έκφρασης, μουσικοκινητικής, ορθοφωνίας, ανάλυση κειμένου, σκηνικός λόγος, σκηνική κίνηση, κατασκευή μάσκας, κούκλας και με τις τεχνικές - Μαύρο Θέατρο, Παντομίμα, Commedia del’ Arte, Κουκλοθέατρο, Θεάτρου Forum, Αόρατο Θέατρο. Ύστερα απο την επιτυχία της παράστασης “Μαίρη Πόππινς” το παιδικό τμήμα «Μιούζικαλ» συνεχίζει, σε συνεργασία με τις σχολές χορού «Καφαντάρη» και «Academy of dance».


Το Θεατρικό Εικαστικό Καλλιτεχνικό Κέντρο «Πούπουλο» ενισχύει το δυναμικό πνεύμα των ομάδων του και προχωρά στη λειτουργία των παρακάτω τμημάτων:   

 

  • Tμήμα junior (απο 4,5 ετών) 

  • Tμήμα παιδικό 

  • Tμήμα εφήβων (έως 18 ετών)

  • Tμήμα κινηματογράφου- animation

 Παράλληλα με την κύρια δράση των θεατρικών τμημάτων το Πούπουλο διοργανώνει:

 

  • Θεατροπαιδαγωγικά προγραμματα για μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και σε πάσης φύσεως ενδιαφερόμενους της θεατρικής τέχνης

  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και μη

Πληροφορίες - εγγραφές 

στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης Aγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου. 


Kατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού 
στα τηλ. 6945843438 και 6942016842